Frygten for at miste..............

Hjemmelavet Granola

IMG_3755.JPG

Jeg elsker Granola.

Og ligegyldigt hvor mange gange jeg køber musli i supermarkederne, så smager det bare ikke lige så godt, som hvis man selv laver det.

Den anden dag stod jeg i den lokale biks, og jeg skulle købe lidt musli ind. Intet af det på hylderne sagde mig noget, så jeg tankede i stedet op med hørfrø, solsikkekerner, havregryn, mandler, hasselnødder, honning og vanilje.

Så gik jeg sku hjem og lavede mit eget!

Fra start til slut tager det ca. 10 min. Det fordrer selvfølgelig, at man har en varm pande, et dl. målebæger og et spækbræt.

Malles Granola opskrift:

Ingredienser:
3 dl. Honning
1 vaniljestang
2 dl. Havregryn
1 dl. Mandler
1 dl. Hasselnødder
Og så en sjat hørfrø og solsikkekerner.

Step one:
Hak alle nødderne groft. Personligt elsker jeg, hvis det knaser noget, så jeg plejer kun at hakke dem lidt.

Step 2:
Tag 3 dl. Honning og opvarm på panden sammen med indholdet af en stang vanilje.

Step 3:
Når honningen og vaniljen er opvarmet vender jeg alle ingredienserne på panden. For at få dem sprøde og lækre, så skal de ca. vendes i ca. 5-7 min.

Step 4:
Efterfølgende spredes granolaen ud på et stykke bagepapir og afkøles.

Step 5:
Når granolaen er afkølet, puttes den i en lufttæt beholder. Det kan ca. holde sig i 14 dage.

Step 6:
Bon appetit!

IMG_3757.JPG

IMG_3754.JPG

Haps haps:)

2

  • Anja

    Jeg ELSKER københavner – de vil altid gerne være en smule finere end os jyder. Múlis har været kendt i flere årtier, men er nu igen kommet på mode i storbyen, dog med navnet Granola…☺

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Powercopmum

      ha ha:) Du har sku fat I noget der. Musli it is.:) Granola lyder bare så fint, og for at toppe den gangs Granola skuffen har jeg sku kommet mørk chokolade I. Det skulle være så sundt for baby siger de.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frygten for at miste..............