Hvalpefedt, spændingshovedpine og fejlkøb.....

Kvinde vs. Mand!

MaliasJeg havde egentlig forberedt et indlæg om min tur til Italien for at besøge min tvillingesøster, som bl.a. bød på aflyste fly, alene med to unger, hjemmelavet pizza, dyr spildt champagne o.s.v.

Men siden der for et par dage siden tikkede en besked ind på min nyhedsliste vedrørende to amerikanske soldater (KVINDER), som havde gennemført den hårde Ranger uddannelse på lige fysiske vilkår som mændene, har et emne cirkuleret rundt i mit lille hoved.

Er de forskellige fysiske krav i militæret og politiet med til at besværliggøre forholdet mellem mænd og kvinder på arbejdspladsen?

Da jeg var i militæret, skulle vi i felten bære nøjagtigt det samme som mændene, og vi skulle udføre alt på lige fod undtagen de fysiske prøver. Det er det samme i politiet.

Jeg har mødt ADSKILLIGE mænd, som har set ned på mig og andre kvinder, fordi vi ifølge dem, er kommet nemmere til uddannelsen end dem, da vi ikke skulle løbe lige så hurtigt, eller lave normale kropshævninger!!

Det er det eneste tidspunkt, hvor tingene er adskilt, ellers bærer vi nøjagtig samme uniform, skyder de sammen skydninger og bærer den samme rygsæk/udrustning.

Der er en del kvindelig soldater samt betjente, som aldrig var kommet videre end skolen, hvis man gjorde kravene, således at alle havde samme vilkår. Men jeg tror, at det vil hjælpe på den ulighed, der ofte kan være!

På den anden side er de mænd, som har gjort mig mest opmærksom på forskellen været dem, hvis P…e har været små i forvejen. Det vil sige, at det er gået ud over deres stolthed, hvis man er kommet lettere (i deres hoved) til mål.

Det er jo ingen hemmelighed, at der fysiologisk set er forskel på mænd og kvinder, hvilket kunne tale for forskellen!

Da jeg var yngre, gik jeg meget op i, at jeg skulle anerkendes fra mændene for mit arbejde som sergent, men som en god Premierløjtnant (Wallin) sagde til mig: “Du er DYGTIG, det er din force.!” Så slap af.

Jeg glemmer aldrig, da en af min mandlige kollegaer snød til en prøve med hans gruppe for at vinde over mig i en øvelse! Han kunne ikke bære at tabe til en TØS. WTF. Jeg var jo KOLLEGA!!

Hvad synes I? Skal kravene være ens for alle og hvorfor?

God aften/

Marlene

 

P.S Undskylder for min lange pause, men et besøg ved Ostepat med bækkenet skød mig lidt ud af kurs, og den seneste uge har stået på ferie i Milano ved min familie. Men nu er jeg tilbage:)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvalpefedt, spændingshovedpine og fejlkøb.....