TDF, tigerspring og grin.

Jeg har truffet en beslutning…..

Photo 26-06-15 12.47.06Jeg har truffet en vigtig beslutning. Den har været længe undervejs, men nu er beslutningen truffet. Jeg slutter fred med min mor krop. 🙂

Jeg synes, at det er mærkeligt, at de fedeste kommentarer, når man lige har født er følgende:

” Ej man kan da slet ikke se, at du lige har født!”

” Det er da ikke meget mave, som du har tilbage” 

og jeg kunne blive ved. Disse kommentarer er med til at gøre hverdagen sur og trist for alle de mødre, som desværre ikke fra naturens side er udstyret med TABE genet, eller blot et højt stofskifte. (Ikke et ondt ord om jer, der er så heldige.)

Det er sku da egentligt lidt mærkeligt, at man skal ligne en slank ål efter ni måneder med plukveer, tisseri, overvægt, baby tatoveringer og oveni det et marathon uden lige i form af at trække en ananas ud af næseboret aka. en fødsel.

Jeg har sluttet fred med mine baby tatoveringer. Jeps jeg er den glade indehaver af strækmærker på min muffin top. De vil aldrig kunne skjules, og i starten var jeg ked af det, men nu skal jeg lære at elske dem. De har givet mig to super skønne sunde raske knægte. (Ja ja, som har drevet deres mor til VANVID de sidste par dage, men et eller andet sted holder jeg jo af dem:)

Vægten siger 72 kg. 7 kg. mere end sidste sommer, men ved I hvad, jeg tror ikke på, at jeg er tilfreds om 7 kg., så nu skal der andre boller på suppen. Jeg skal lære, at jeg er, som jeg er, og det er godt nok. (Lyder lidt som Krumme sangen, I know.)

Jeg udfordrer derfor mig selv til ikke at sige NEJ til kage eller usund mad, hvis folk spørger mig. Jeg skal lære at holde af mig selv, før jeg kan holde af andre. Total kliche I know, men Desto mere rigtigt.

Internettet bugner af lækre MILFS, og deres super skinny kroppe. Jeg elsker at træne, og jeg elsker at bevæge mig, men det er for min sundheds skyld, og fordi jeg skal holde længe i Gamet og fordi jeg får velvære ud af det. (Jo jo, jeg har bestilt plastikkasser i Polen af Piloten efter avlsarbejdet er færdigt. Jeg vil fandme gerne have nogle ordentlige patter. Teenage patter. )

Jeg er mor til to unger, og det må man faktisk godt kunne se. SÅ de damer opsang herfra. Nyd jeres kroppe, og kom ud af slanke skallen, og lad os sammen nyde appelsinhuden og hængetaskerne.

Fun of the day:

I forbindelse med fødslen har jeg været til en del behandlinger ved diverse specialister efterfølgende. En bækken specialist sagde til mig kort før ferien til Madeira, hvor jeg skulle i badetøj:

“Marlene, det er altså ikke meningen, at man skal have appelsinhud så langt oppe på ballerne” NO shit Sherlock:(

 

/Marlene

 

 

 

8

 • Belinda

  Teenage patter!!! 😀 Det får vi aldrig, søde…. Heller ikke med hjælp fra en polsk plastik-specialist 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Powercopmum

   Jeg skal…,. Der må være en god læge et sted:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg glæder mig så meget til du kommer ned til mig – jeg har nemlig været i bikini idag – med min dejlige muffin top og det føltes fantastisk! Min baby tatoveringer er blevet lidt mindre med tiden men pølsen er der atadigvæk! Og det føltes så skønt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Powercopmum

   Ja da….. hvor er du skide sej SØS. Kæmpe Highfive helt fra Valby.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Du ER så skide sej (og det er altså på den fede måde) Gid flere tænkte som dig – inkl mig selv
  Mange kys til dig og kom gerne med en opskrift på dit mod

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Powercopmum

   Det kræver virkelig overtalelse af ens sind… Men lad os sammen tage rejsen smukke Line. Vidunderlig mor til to flotte MEGa flotte piger:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Elidrissi

  SÅ SEJT SAGT.. er nået til fuldstændigt det samme. Kan høre min mor sig “jamen Anna jeg har altså født tre børn, derfor har jeg lidt mave og løst hud” Jeg forstod det ikke før nu. Vil hellere nyde livet, ungerne og det gode i stedet for at stresse over for mange kilo.
  Og så kan jeg i øvrigt anbefale en virkelig dygtig og velrenommeret plastikkirurgi til de der babser. Er såå tilfreds men min (som altså også duede til en omgang amning)
  Knus fra A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Powercopmum

   Du er mega smuk frøken❤️❤️ Og sammen er vi kvinder for seje. Alt ære og respekt til Dig. Din historie sidder dybt i mig

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TDF, tigerspring og grin.