Bryster og Far-rollen.

Hvalpefedt, spændingshovedpine og fejlkøb…..

Malias

 

Jeg er så småt ved at vænne mig til baby fedtet, som trods aktivitet dagen lang bliver siddende:) Jeg befinder mig efterhånden fint i kroppen, og mit indlæg vedrørende min store beslutning kan læses: HER!

Før i tiden trænede jeg en del Crossfit. (Jeg lærte sporten at kende, da jeg var udsendt tilbage i tidernes morgen.) Pga. min skade er jeg henvist til stuegulvet, og jeg hader faktisk løbende mennesker for tiden. Det er så snyd. Værre er det at få en ide om at se sin pilot træne i ens gamle yndlings crossfit klub. Ikke nok med lækre kvindekroppe ( LÆS MÆND i stedet for kvinde), men så er det bare så hyggeligt i BUTCHERS. Drøn dårlig ide.

Max Trouble er en evig hovedpine for tiden. Han vil kun hænge på armen. Min dejlige veninde sagde den anden dag, at hun troede at alle unger, der hang på deres forældres arme, var fordi forældrene havde vænnet dem til det. SÅ mødte hun MAX Trouble.

Max Trouble er så nysgerrig, og han vil gerne frem i verden. Han ruller rundt, spiser sine fødder og forsøger at møve sig fremad. Han powernapper sig igennem dagen, og så brænder han ud omkring kl. 1800. ( jo jo sindssygt lækkert om aftenen, men om dagen pyha en lang dag.)

Det bringer mig til næste emne: FEJLKØB.

Jo jo, selv en anden gangs mor med respekt for sig selv laver fejlkøb. Jeg har præsteret at lave to rigtige gode fejlkøb i denne omgang.

En nysgerrig baby på 4 måneder vil ikke sidde med hovedet indad i en bæresele.

Pointe: HUK AT KØBE EN BÆRESELE, HVOR BABY KAN VENDES UDAD! 

Selvom piloten og jeg begge er ca. 10 cm fra dværg højde, så kan man faktisk godt producerer lange babyer.

Pointe: SØRG FOR LANGT LIGGEMÅL, HVIS I KØBER EN COMBI VOGN!

city select

Vi købte en City Select, som er en del af Baby Jogger familien, da begge unger kunne være i den, men nu er MAx Trouble vokset ud af liften, og han kan ikke sove sine middagslure i klapvognen, da han ikke kan ligge udstrakt. Dejligt at have brugt 6000 kroner på vognen! Længe leve Reshopper!

Nu ejer vi den her til en værdi af 1100 kroner:

Brio

 

Fun of the day:

Krigeren er inde i en god stime, hvad angår hans løbecykel, så da en veninde og jeg tog ungerne med på tur i Dyrhaven i lørdags, var den pakket med.

Krigeren har godt fart på cyklen på vej ned til S-toget, og jeg bliver enig med mig selv om, at det er en mega god ide at have medbragt cyklen.

Styrt 1:

Grønthandleren ser ikke Krigeren, da han træder ud på fortovet.

Resultat: Krigeren flyver hen over styret og slår sig til blods på knæet. Længe leve en slikkepind!

Styrt 2:

Krigeren kører afsted på sin cykel i Dyrhaven. På et tidspunkt tænkte han, at han ville forlade stien og køre ud på græsplænen.

Resultat: Krigeren kører ikke ud på en græsplæne, men ud i HØJT græs= En Grøft. Min veninde og jeg skulle lige sunde os ovenpå grinet, da det simpelthen så for sjovt ud, at Krigeren troede, at han skulle køre ud på en flad græsplæne, og herefter omgivet af højt græs i en grøft.

Nyd jeres mandag/

Marlene

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bryster og Far-rollen.