Man er vel Jydekøbenhavner!!!

Bryster og Far-rollen.

DrengeneNogle dage er der altså fuldt knald på herhjemme, hvor jeg først sidder ned kl. 2000 om aftenen. Pyha……. (Max Trouble er stadig en powernap baby!)

Max Trouble har opdaget sine fødder, hvilket jo er meget sødt. MEN en nattefest, hvor han gentagende gange ruller rundt på siden/maven, imens han ihærdigt prøver at få BEGGE sine fødder ind i hans mund, det kunne jeg sku da godt lige undvære. Bye bye Sleep.

Jeg tænker tit over, hvordan andre familier fungerer, og om de også er lige så heldige som mig. Da vi tilbage i tidernes morgen besluttede os for, at vi skulle være en familie, var der gået en del tid med at snakke emnet igennem. Opdragelse, vores roller, baby udstyr og familie forhold.

Jeg er skilmisse barn(Long story), og Piloten er opvokset i et bofælleskab, hvor hans forældre har holdt sammen i tykt og tyndt i over 30 år, så der var lidt, der lige skulle vendes.

Man ved aldrig, hvilken forældre man bliver, indtil man står derhjemme alene og med guldklumpen i armene. Man kan gøre sig diverse tanker, men man ved det ikke.

Piloten flyver på et skema, som hedder 5-4 og 5-3. Dvs. 5 arbejdsdage og 4 dage etc… Vi får hans vagtplan 14 dage før, at den nye arbejdsmåned begynder. Han har ikke et fast arbejdsmønster, hvilket kan gøre planlægningen lidt tricky. Nogen gange er han væk 5 dage, 3 dage og andre gange er det bare ud og hjem.( Deres arbejdstidsregler er anderledes end os andres, så han kan sagtens være væk hele dagen, som i hele dagen!)

Pga. hans arbejde har vi en klar fordeling herhjemme. Jeg tager mig af ungerne og hjemmet, når han ikke er hjemme. Når han er hjemme og har fri, så har han nattevagterne og godnat læsning m.v.

Fordi jeg tager meget af slæbet, så prøver han at gengælde, når han har fri. (Jeg er virkelig IKKE god til at give slip, når han endelig er hjemme, fordi ungerne og mig har jo fundet en god rutine.)

Piloten står gerne op om natten og skifter en lorteble eller giver øglerne en sut på trods af hans arbejde. Jeg får tit dårlig samvittighed, hvis han gør det, fordi han skal jo op og på arbejde.

Piloten siger altid, at det jo er ham, der har det nemme arbejde. (Ved jeg nu ikke!)

MartinAlle familier er forskellige, og mange fædre føler ikke, at de kan bidrage med noget i børnenes første leve år, da de jo ikke kan levere føden eller omsorgen. I vores hus er Piloten meget med inde over, og han hygger sig altså lige så meget med Max Trouble på 4 måneder, som med Krigeren på snart 3 år. ( Trodsig 3 årig.)

Hvorfor tager vi egentlig ikke et ordentligt opgør med far og mor rollen? Hvorfor er vi kvinder så bange for give slip på kontrollen? Er det fordi vi reelt er bange for, at børnene vil vælge deres far frem for deres mor? Hvorfor fokuserer vi ikke bare på forskellighederne? og det at vores børn er så heldige at få tilført gode ting fra både far og mor?

Dybsindige tanker herfra, imens en overtræt Kriger prøver at holde sige vågen på sofaen!

Fun of the day:

Piloten kom sent hjem i dag, så begge unger var badet og affodret med aftensmad. Da Krigeren fik lov til at spise en is, så ville han gerne sidde på køkkenbordet. (Jeg havde smidt raketholderen alias BH. What a feeling!)

Vi små drillede hinanden, hvorefter Krigeren tog fat i min kjole.

Jeg sagde til ham: “Hvad laver du?”

Krigeren: “Ejjjjj, Mor, Jeg skal altså bare lige kigge på dine BRYSTER”

brotherlove

Ha en vidunderlig fredag/

Marlene

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Man er vel Jydekøbenhavner!!!